Маша Єфросиніна поскаржилася на проблеми з гормонами та виснаження організму

Гламур

Українська ведуча Маша Єфросиніна поскаржилася на стан свого здоров'я й назвала причини різких змін в організмі.

Ведуча у своєму фотоблогу зізналася, що вже давно не дає собі перепочити від щільного робочого графіку. Це спричинило появу у Маші низки проблем з показниками здоров'я. Зокрема, знаменитість поскаржилася на порушення сну, апетиту та рівня гормонів в організмі.

“Жінка, яку ви бачите перед собою – це її особистий скарб, на який вона поклала свій великий сталевий х*й, заборонивши собі відпочивати, бо купа “набагато важливіших справ”. І довела себе до порушення сну, апетиту, гормонального розладу, особистих проблем та виснаження”, – написала ведуча.

Зазначимо, наразі значну кількість уваги Маша Єфросиніна приділяє благодійній діяльності. Зокрема, нещодавно зірка стала спікеркою заходу на найбільшому щорічному зібранні з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок і виступила з промовою у Нью-Йорку.

Нагадаємо, нещодавно зірковий спортсмен В'ячеслав Узелков також розповідав про погіршення стану свого здоров'я. Колишній боксер показався у палаті лікарні й зізнався, що він готується до складної операції на важливому органі.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *