Не сподобалося, що діти розважалися: подробиці загадкового вбивства у Київському фунікулері

Ексклюзив ТСН

Вбивство на станції Київського фунікулеру розслідує Державне бюро розслідувань. Про це сайту ТСН. ua повідомили у поліції Києва.

Що відомо про ситуацію

Нагадаємо, що вчора ввечері на станції Київського фунікулеру стався конфлікт між пасажирами. Повідомлялося, що один з них розбив скло фунікулера і уламком поранив у горло іншого. 

На місці інциденту було багато крові. Поранений загинув на сходах станції.

У соціальних мережах пишуть, що загиблому було лише 16 років.  Хлопець з компанією однолітків гуляв Подолом, а потім вони  вирішили проїхатися фунікулером. 

Як пишуть друзі загиблого, до вагону зайшов військовий без розпізнавальних знаків і йому не сподобалося, що підлітки розважаються. 

Відбулася словесна перепалка на тему, чи готові хлопці захищати Батьківщину. А коли вагон фунікулера зупинився, хлопця, який виходив останнім з вагону, штовхнув чоловік у формі. Потерпілий розбив головою скло і порізався, а вже на сходах стікав кров’ю, бо була ушкоджена сонна артерія.

Що кажуть у поліції?

“Всі питання до ДБР. Слідчі дії щодо цього трагічного випадку проводили працівники ДБР”, — розповіли сайту ТСН.ua в поліції Києва.

Там не змогли пояснити, чи був учасник конфлікту військовим.

У пресслужбі ДБР нам повідомили, що станом на зараз не готові коментувати інцидент, який стався у Київському фунікулері. 

“Усі деталі згодом”, — повідомили у ДБР.

У комунальному підприємстві “Київпастранс” кажуть, що усі пошкодження на фунікулері усунуто і сьогодні зранку він відновив роботу. Там додають, що деталі конфлікту та інформація про його учасників їм невідомі.

З власних джерел у правоохоронних органах сайт ТСН.ua дізнався, що загиблому ще не виповнилося 18 років.

“Між пасажирами сталася бійка. Людина, яка була у формі, — не зовсім військовий, він працює у органах, які лише мають до цього відношення. Чоловік штовхнув хлопця, той впав і головою розбив скло. А також отримав смертельний поріз шиї. Нападника затримано”, — повідомили правоохоронці.

Раніше повідомляли, що загиблий народився 2007 року, тобто йому було лише 16 років. На місце приїхали медики та поліція.

Читайте також: 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *