Пісне печиво: простий рецепт

Випічка і страви з борошна
  1. В мисці з'єднайте борошно, розпушувач, сіль, ванільний цукор, воду, олію та цукор. Замісіть м'яке тісто. Викладіть до кулька та покладіть до холодильника на 30 хвилин.
  2. Для посипання печива змішайте в мисці цукор і корицю.
  3. Тісто викладіть на робочу поверхню, трохи присипану борошном. Розкачайте пласт товщиною 5-7 мм, виріжте формочкою печиво, посипте цукром з корицею.
  4. Випікайте в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 10-12 хвилин до золотавого кольору.

Поради:

  • Олію використовуйте рафіновану.
  • Посипання з цукру та кориці зробіть на свій смак.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *