Росіяни мають в Криму певний ресурс: Гуменюк розповіла, що відбувається на півострові

Війна

Армія Російської Федерації має в тимчасово анексованому Криму певні ресурси. Ба більше – загарбники накопичують ці ресурси на півострові.

Про це в ефірі телемарафону розповіла керівниця пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк.

“На півострові вони мають певний ресурс, який зараз проходить злагодження, і проводиться його ротація. Вони переміщують їх з різних точок на інші. Тому що розуміють, що нам добре відома географія півострова і його мілітаристичні особливості, тобто де може бути накопичення сил і засобів ворога”, – наголосила Гуменюк.

За її словами, російські війська доволі часто проводять навчання в різних точках, переміщують підрозділи та проводять ротацію. Натомість наразі не спостерігається підтягування потужних резервів на материкову частину.

“Натомість намагаємося встановити максимально ефективний вогневий контроль за логістичними маршрутами на цьому напрямку”, – розповіла Гуменюк.

Вона наголосила, що “в будь-якому разі це накопичення їхніх ресурсів, і це має значення, тому що вони звідти планують живити ті сили, які застосовуватимуть під час бойових зіткнень уздовж лінії фронту”.

Як повідомлялося, в анексованому Криму армія РФ має установки, з яких запускає протикорабельні ракети “Онікс” по Україні.

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *