У Києві охоронець зарізав свого начальника через зауваження: що відомо (відео)

Київ

У Києві охоронець убив свого начальника через зауваження.

Про це повідомила поліція Києва.

Зловмисник вживав алкоголь перед тим, як заступити на зміну. Його керівник зробив йому зауваження. У відповідь на критику чоловік вхопив ніж та завдав своєму начальнику смертельного поранення.

Повідомлення про те, що на Броварському проспекті виявлено чоловіка з ножовим пораненням, надійшло до Деснянського управління поліції. За вказаною адресою негайно виїхала швидка та слідчо-оперативні групи територіального й головного управлінь поліції.

“На місці події правоохоронці виявили тіло 36-річного чоловіка, який помер від ножового поранення грудної клітки. Медики намагалися врятувати потерпілого, але отримані травми виявились несумісними з життям. Як з’ясували правоохоронці, потерпілий працював начальником зміни з охорони місцевого об’єкта. Того дня він зайшов до гуртожитку та зробив зауваження підлеглому, який вживав спиртні напої. У відповідь на зауваження чоловік взяв зі столу ніж та вдарив ним потерпілого у груди”, – йдеться у повідомленні поліції.

Зловмисником виявився уродженець Сумської області, 1971 року народження. Його затримано. 

Слідчий відділ Деснянського управління поліції повідомив охоронцю про підозру в умисному вбивстві.

Нині слідчі звернулись до суду з клопотанням про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Затриманому загрожує до 15 років ув’язнення.

Нагадаємо, у Києві біля фунікулера чоловік, який працював водієм в Управлінні державної охорони України, штовхнув підлітка – той головою розбив вікно та помер від поранення шиї. Підозрюваного взяли під варту.   

Читайте також: 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *