Життя жінки перетворилося на фільм жахів після отримання моторошного “подарунка” поштою – фото

курйози

Жінка поділилася своїм жахом після того, як отримала тривожний “подарунок”, надісланий просто додому від “таємничої особи”.

Вона пояснила, що переїхала до нового будинку лише 10 місяців тому – і дала свою адресу лише найближчому оточенню.

Але одного разу вона повернулася додому і побачила, що в поштовій скриньці на неї чекає лист з Філадельфії, штат Пенсильванія, що змусило її замислитися над тим, що в ньому може бути, адже вона нікого звідти не знає. Відкривши листа, вона почала лякатися, оскільки він містив тривожне послання з трьох слів, а саме: “Думаю про тебе”, а також маленький пакетик з нігтями пальців рук і ніг.

У пошуках відповідей вона поділилася незвичайним “подарунком” на Reddit, запитуючи: “Навіщо комусь це надсилати?”. Вона додала: “Я шукаю причини, чому хтось міг би надіслати це комусь? Це було адресовано мені. Я живу в цьому будинку лише 10 місяців. Я живу на Середньому Заході і нікого не знаю в Пенсильванії”.

Після отримання листа жінка оновила налаштування конфіденційності у своїх акаунтах у соціальних мережах і видалила особисту інформацію, якою раніше ділилася на публічних платформах. Вона додала: “Я подала заяву до поліції, але вони не дуже зацікавилися. Я віддала його колезі, щоб він зберіг його, я не хочу, щоб він був у мене вдома, але колись він може стати доказом… Це так дивно, і чим довше про це нічого невідомо, тим моторошніше”.

Коментуючи її публікацію, стурбовані користувачі написали:

  • Думаю, вони думали про тебе… З усіма жахами, які з цього випливають
  • Це просто хтось намагається налякати вас, змусивши вас думати, що вони знають вуду або віккан. Всі знають, що віск з волосся і крові жертви використовується під час виготовлення ляльки вуду
  • Чорт, це моторошно! Будь обережною і пильною
  • У деяких культурах такі речі, як обрізки нігтів і волосся, використовуються для накладання прокляття на людину. Щось на кшталт вуду

Нагадаємо, у Харкові чоловік кілька разів телефонував до банку, щоб показати свій статевий орган. На суді він своїх дій не пояснив.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *