“Герой” найгучнішого суду Америки: помер скандально відомий ексфутболіст та актор

за кордоном

О. Джей Сімпсон, зірка НФЛ, який став підозрюваним у гучному вбивстві, помер, згідно із заявою його сім’ї. Йому було 76 років.

Про це пише The Guardian. 

В соціальній мережі X (Twitter), акаунт Сімпсона містив просте повідомлення від його сім’ї.

“10 квітня наш батько, Орентал Джеймс Сімпсон, не витримав боротьби з раком. Він був оточений своїми дітьми та онуками. У цей перехідний час його сім’я просить вас поважати їхнє бажання усамітнення і милосердя”, — йдеться в повідомленні.

Що відомо про О. Джея Сімпсона

Сімпсона не було визнано винним у смерті своєї колишньої дружини Ніколь Браун Сімпсон та її друга Рональда Голдмана у справі, яка захопила Сполучені Штати і весь світ, а також ознаменувала злиття знаменитостей і криміналу, яке з того часу стало основною темою для ЗМІ.

Попри виправдувальний вирок за три роки після кримінального процесу Сімпсон був визнаний відповідальним за цивільним позовом, поданим сім’ями жертв.

Орентал Джеймс Сімпсон народився в Сан-Франциско і став одним з найвідоміших і найулюбленіших футболістів свого часу. Він здобув трофей Хейсмана в Університеті штату Каліфорнія, потім успішно грав за різні команди. 

Але його спортивна майстерність поєднувалася з бурхливою акторською кар’єрою та кар’єрою в ЗМІ, яка зробила його величезною знаменитістю серед американців.

Ще під час навчання у Каліфорнійському університеті він з’явився в серіалі “Медичний центр”, а потім зіграв у таких фільмах, як “Клановець”, “Перехрестя Кассандри” і “Високе пекло”, а також у мінісеріалі “Коріння” — і все це ще як професійний гравець у футбол. Після завершення кар’єри в улюбленому виді спорту він знявся у трьох комедіях “Голий пістолет”.

Читайте провідні новини дня:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *