Стрижки, які омолоджують одразу на 10 років: довго тримають форму, додають локонам об’єму

Різне

Щоб омолодитися на кілька років, не варто поспішати робити уколи краси чи пластичні операції. Адже це питання легко вирішує правильно підібрана стрижка. Стилісти рекомендують для омолодження чотири найкращі варіанти зачісок, які вмить зроблять жінку будь-якого віку молодою і привабливою. Розповідаємо, які стрижки омолоджують одразу на 10 років, довго тримають форму та об’єм, кардинально змінюють образ.

Рейчел

Це варіація каскадної стрижки, яка передбачає техніку вистригання пасом шарами. Така зачіска враховує тип обличчя, тому пасуватиме до будь-якої форми обличчя. Вона дозволяє приховати вікові зміни на шкірі та підкреслити природну красу. Також можна створити додаткові шари в зоні обличчя, щоб замаскувати брилі. Якщо акцентувати стрижку косим чубчиком, можна приховати зморшки та увиразнити погляд.

Боб “Пош Спайс”

Це класичний варіант стрижки боб з об’ємною укороченою потиличною зоною та видовженими пасмами біля обличчя. Варіант такої зачіски може бути коротким, а також підійде для волосся середньої довжини. Така стрижка ідеально маскуватиме всі недоліки шкіри, надаватиме додаткового об’єму тонкому волоссю, візуально коригуватиме та підтягуватиме овал обличчя, маскуватиме брилі, якщо такі є.

Шегі

Така стрижка ще називається “кошлатою”, має кілька шарів, які стрижуться з елементами недбалості, що дає можливість пасмам волосся легко рухатися та лягати у правильну структуру. Ця стрижка входить до списку омолоджувальних, надає локонам об’єму та візуальної густоти. Дуже гарний вигляд матиме на хвилястому й кучерявому волоссі.

Піксі

Це топова омолоджувальна зачіска, яка є ідеальним варіантом для жінок 45+. Така стрижка підходить рішучим і впевненим жінкам, які не бояться кардинальних змін у своєму образі. Існує безліч варіантів цієї зачіски, найкраще акцентувати її косим чубчиком, який маскує недоліки шкіри, увиразнює погляд і прибирає непотрібний об’єм у нижній частині обличчя.

Читайте також:

Яка різниця у віці між чоловіком і жінкою несприятлива для стосунків

Як приховати носогубні складки на будь-якій шкірі: лайфгак, який працює для всіх

Нова стрижка, яка пасує всім жінкам: зачіска набирає шаленої популярності у світі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *