Як приховати носогубні складки на будь-якій шкірі: лайфгак, який працює для всіх

Різне

Носогубні складки — це поздовжні лінії на шкірі, що розташовуються від крил носа до куточків рота. Носогубні заломи з'являються під час сміху, зменшуються або зникають за розслаблення обличчя.

Поява носогубних складок у молодих зумовлена ​​генетичною схильністю, а з віком, коли вироблення еластину та колагену сповільнюється, шкіра стає менш еластичною та пружною, утворюються  глибокі носогубні складки.

Як впоратися з носогубною складкою без скальпеля та ін'єкцій за допомогою макіяжу, розповіла візажистка Лорен Гейл, яку називають ходячою енциклопедією антивікових лайфгаків.

Як прибрати носогубну складку з обличчя за допомогою макіяжу

Спосіб полягає у висвітленні зони складки, зробити її на вигляд менш глибокою. Це насправді допоможе мати молодший вигляд. 

Для цього потрібен консилер, на один-два тони світліший за природний колір шкіри, звичайна тональна основа, якою ви користуєтесь та тоненькі пензлики для макіяжу.

  • Візьміть тоненький пензлик, наберіть на нього невелику кількість консилера і, злегка посміхнувшись, нанесіть його вздовж усієї складки. А потім ретельно розтушуйте продукт.
  • Далі візьміть свій тональний крем і таким самим чином нанесіть продукт на лінію складки, відступивши трошки назовні від безпосередньо складки.

Таке поєднання світлого та нейтрального засобу зробить складку візуально більш наповненою. Внаслідок цього і обличчя візуально буде молодшим.

Зроблений макіяж, щоб він тримався впродовж усього дня, можна зафіксувати напівпрозорою пудрою. 

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *