Блискучий чи тьмяний: який бік фольги краще використовувати для пакування продуктів

Різне

Всім відомо, що фольга має тьмяний і блискучий боки. Дієтологиня Іпсіта Чакраборті дала роз’яснення, як бік фольги впливає на якість страв під час запікання, пакування та зберігання продуктів харчування. Розповідаємо, чи впливає бік фольги на якість страв, посилаючись на indianexpress.com.

Як алюмінієва фольга впливає на якість і смак приготованих страв

Дієтологиня пояснила, що немає жодної різниці, яким боком фольги загортати страви під час запікання чи зберігання. Це не впливає на смак та якість продуктів харчування чи безпеку і здоров’я людей.

В дописі зазначається, що використання тьмяного чи блискучого боку фольги жодним чином не вплине на смак продуктів, більшою мірою на це впливає склад страви та метод її приготування.

За словами дієтологині, проблема для здоров’я та безпеки може виникнути лише в тому разі, якщо алюмінієва фольга потрапить в організм людини. Однак такі ризики доволі мінімальні, тому фольга є безпечною для використання в побуті.

Як ще застосовують алюмінієву фольгу: про це мало хто знає

  • Від ГРВІ. Щоб швидше позбутися застуди, можна зробити компрес із фольги. Для цього варто взяти 5 листків алюмінієвої фольги та обгорнути свої стопи. Компрес необхідно тримати пів години, зробити перерву на 2 години і потримати ще 30 хвилин. Таку процедуру варто робити два вечори поспіль – результат буде вже на третій день.
  • Знімає біль у суглобах. Щоб зняти біль у суглобах, треба обгорнути потрібну зону фольгою на ніч і добре зафіксувати бинтом. Таке лікування рекомендують проводити кілька днів.
  • Від утоми. Охолоджена алюмінієва фольга допоможе зняти больові відчуття з усього тіла. Треба покласти її на годину до морозилки, а потім прикласти до обличчя. Через кілька хвилин можна відчути полегшення та покращення загального самопочуття.

Читайте також:

7 речей, які видають погану господиню: перевірте своїх знайомих і подруг

Особливий символ Японії: чи можна садити сакуру біля будинку і основні правила догляду за деревом

Такий прийом допоможе збільшити розмір головок часнику в кілька разів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *