7 речей, які видають погану господиню: перевірте своїх знайомих і подруг

Різне

Кожній жінці приємно, коли її хвалять за те, яка вона гарна господиня, як чисто в її оселі, як вона смачно готує. Втім, є такі речі, які видають, що жінка недостатньо вправна в хатній роботі. Розповідаємо, що вказує на недбалість господині.

Речі, які видають погану господиню: повний список

  • Дзеркала. Загалом усі скляні поверхні в оселі мають бути чистими. Плями, розводи, відбитки пальців – усе це може справляти негативне враження про господиню дому.
  • Взуття. Коли до оселі приходять гості, перше, що потрапляє на очі – це взуття. Тому воно має стояти у відведеному місці, бути чистим та охайним, оскільки навіть найдорожчі черевики можуть зіпсувати загальне враження, якщо стоятимуть посеред коридору.
  • Кухонні рушники. Напевно, кожна жінка дуже багато часу проводить на кухні, тому це місце варто підтримувати в чистоті та охайності. Це стосується як рушників, так і фартуха з прихватами. Не варто тримати на кухні вицвілий чи брудний текстиль, бо такі речі мають вкрай неестетичний вигляд.
  • Посуд. Варто вчасно мити посуд, бо гора брудних тарілок у раковині справляє не дуже гарне враження про господиню.
  • Кімнатні рослини. Напівзасохлі квіти, залишки опалого листя на підвіконні точно справлять погане враження про господиню. Тому варто слідкувати за квітами, вчасно позбуватися сухих листочків, регулярно прибирати на підвіконні.
  • Залишки мила. Якщо в мильниці є залишки мила, їх варто вчасно прибирати, бо це також ознака недбалості. Перед приходом гостей необхідно покласти новий брусок або замінити старе мило на рідкий засіб для миття рук.
  • Стопки журналів. Якщо раніше друковані видання слугували предметом інтер’єру, то зараз вони видають несмак господині та накопичують на поверхні багато пилу. Тож краще прибрати журнали до шафи чи тумбочки, якщо вони мають для вас велику цінність.

Читайте також:

Такий прийом допоможе збільшити розмір головок часнику в кілька разів

Готуємося до світлого Воскресіння: як прикрасити великодній кошик і що в нього потрібно покласти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *