Прогноз погоди на 14 квітня: де в Україні будуть дощі та сильний вітер

Події

Неділя, 14 квітня, в Україні буде теплою – температура суттєво не зменшиться. Втім, будуть дощі та місцями – шквали. 

Про це йдеться у повідомленні Укргідрометцентру.

В регіонах буде хмарно з проясненнями. Опадів синоптики не передбачають. Лише у більшості західних областей, а ввечері ще й на півночі  будуть короткочасні дощі, а місцями – грози. На заході місцями пориви вітру будуть сягати 15-20 м/с.

Температура повітря вночі становитиме 7-12° тепла. Вдень у більшості областей стовпчики термометрів покажуть +18-23°. На півдні, Закарпатті та Прикарпатті місцями повітря прогріється до 26° тепла. У Карпатах вночі синоптики прогнозують +3-8°, вдень – +10-15°.

Погода в Києві

У неділю в столиці та на Київщині – хмарно з проясненнями. Опадів не буде. Втім. вечері місцями короткочасний дощ і гроза. Вітер західний, 7-12 м/с.

В Київській області температура повітря – 7-12° тепла, вдень – +18-23°. В Києві вночі температура становитиме близько 10° тепла, вдень +20-22°.

Нагадаємо, синоптикиня Наталія Птуха повідомила, чи будуть заморозки в Україні.  У регіонах переважатимуть повітряні потоки з північного заходу, які й принесуть відчутне похолодання. Втім, воно буде близьке до кліматичної норми квітня.

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *