Камалія заступилася за колишнього після чуток про її побиття і фото в Мережі зі скривавленим обличчям

Гламур

Українська співачка Камалія заступилася за колишнього чоловіка, пакистанського мільярдера Мохаммада Захура.

Так, після того, як до Мережі потрапили фото зі скривавленим обличчям артистки, вочевидь, з'явилося чимало теорій, звідки в неї гематоми. Тож, з огляду на це все, Камалія вирішила заступитися за свого колишнього чоловіка, на якого, за її словами, полилися “необґрунтовані звинувачення”

“Я звертаюсь з щирим закликом до засобів масової інформації проявляти стриманість і обережність, особливо стосовно особи, яка є мені близькою — Захура. Захур — це людина неперевершеної чесності та доброти, яка стала об'єктом необґрунтованої уваги з боку певних медійних кіл. Важливо підкреслити, що Захур свідомо обмежує свою присутність у Мережі і тому не має можливості відповідати на необґрунтовані звинувачення, які на нього направлені”, – висловилася артистка.

Виконавиця наголосила, що її колишній обранець – чуйна та добра людина. Камалія зазначила, що Мохаммад Захур завжди був проти насильства, присвятив себе сім'ї та в тяжі часи допомагає Україні. Артиста попросила ЗМІ поважати приватне життя її колишнього та не вплутувати його в “брудні історії”. Виконавиця додала, що буде захищати Мохаммада Захура, а в разі чого готова прийняти всю увагу на себе.

“Я благаю засоби масової інформації поважати приватне життя Захура і утримуватись від втягування його у будь-які непотрібні дослідження чи сенсації. У разі будь-яких запитань чи побоювань, я готова стати єдиним об'єктом уваги, захищаючи Захура від будь-якої необґрунтованої уваги. Давайте надавати пріоритет чесності, співчуттю та повазі у наших розповідях, вшановуючи людей, як Захур, які втілюють ці цінності у всіх аспектах свого життя”, – висловилася співачка.

Нагадаємо, днями в Мережі з'явилися фото, на яких Камалія постає із жахливими синцями на шиї та обличчі. Подейкували, що артистка стала жертвою домашнього насилля. Згодом виконавиця вийшла на зв'язок та прокоментувала скандальні фото.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *