Вбивство поліцейського на Вінниччині: у ЗСУ розповіли про нападників-військових

Події

Підозрювані у вбивстві поліцейського у Вінницькій області цієї ночі – військовослужбовці однієї із військових частин Сухопутні війська.

Про це повідомив Офіційний Telegram-канал Сухопутних військ ЗСУ.

“На відео, яке поширюється в медіа, присутні військовослужбовці однієї із військових частин Сухопутних військ Збройних сил України”, – наголосили у ЗСУ.

Командування наголошує, що надасть максимальне сприяння “у всебічному та неупередженому розслідуванні у вбивстві поліцейського”.

Також у ЗСУ вислови співчуття з приводу загибелі поліцейського Максима Зарецького. Вбивство поліцейського називають “непоправною втратою”.

Вбивство поліцейського: що відомо про нападників 

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Одного вбили, іншого – поранили! На Вінниччині нападники відкрили вогонь по поліцейських

У Мережі з'явилися відео з нападниками на правоохоронців. Згодом поширилася інформація, що вони – військовослужбовці 28 ОМБр, що дислокується на Одещині. Видання “Думская” писало, що це – 26-річний Віталій Василака та його 51-річний батько Валерій Василака.Обидва – уродженці села Чорномін Тульчинського району Вінницької області.

Керівництво 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу спростувало інформацію щодо проходження служби двох чоловіків-нападників у їхній бригаді.

Тим часом в ОК “Південь” підтвердили, що нападники – військові. Втім, підозрювані  вже понад рік не мають відношення до 28 ОМБр.

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *