Розстріл поліцейських на Вінниччині: в ОК “Південь” підтвердили, що нападники – військові

Події

У Гайсинському районі на Вінниччині у ніч проти 20 квітня двоє чоловіків здійснили напад на поліцейських. Один працівник поліції загинув, ще один – зазнав поранення. В ОК “Південь” підтвердили, що нападники – військові.  

Про це повідомила пресслужба ОК. 

“Щодо інформації про причетність наших військовослужбовців до скоєння важкого злочину у Вінницькій області. Командування військ оперативного командування “Південь” максимально сприяє правоохоронним органам у пошуку та затриманні осіб, які підозрюються у скоєнні злочину. Щиро співчуваємо родині загиблого поліцейського. Це важка втрата і винні обов'язково мають понести покарання”, – йдеться у повідомленні.

Там також наголосили, що підозрювані у злочину вже понад рік не мають відношення до 28-ї ОМБр ім. Лицарів Зимового Походу.

“Ми докладаємо всіх зусиль, щоб сприяти розслідуванню цього випадку та забезпечити справедливість. Просимо усіх, хто володіє інформацією про підозрюваних, повідомити правоохоронні органи”, – додали у Силах оборони Півдня.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Одного вбили, іншого – поранили! На Вінниччині нападники відкрили вогонь по поліцейських

Нагадаємо, ТСН.ua зібрав всі подробиці смертельного нападу на поліцейських на Вінниччині.

Читайте також провідні новини дня:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *