Кулінари стверджують, що з таким незвичайним соусом м'ясо або риба будуть смакувати втричі краще. Такий рецепт готують в найкращих ресторанах. Спробуйте і ви.
Процес приготування:
- З'єднайте у невеликій каструлі сік лимонів, цедру, мед, соєвий соус, розчавлені зубчики часнику та оливкову олію. Отриману суміш потрібно розігріти на помірному вогні і зачекати, щоб мед розчинився, а соус став однорідним. При цьому потрібно постійно помішувати. Додайте перець та сіль за смаком.
- Щоб загустити соус, візьміть крохмал і розведіть у невеликій кількості води. Додайте до соусу та добре розмішайте, продовжуйте готувати, поки він не загусне.
- Перед подаванням до столу дайте трішки охолонути.
Читайте також: