У Харківській області збільшили тривалість відключення світла

Події

У вівторок, 23 квітня, на Харківщині збільшили тривалість відключення світла. Енергетики називають причиною погіршення погоди.

Про це повідомили у пресслужбі “Харківобленерго”.

“У зв'язку із похолоданням і, відповідно, збільшенням навантаження, графіки погодинних відключень електроенергії у Харкові та Харківській області сьогодні будуть збільшені на одну годину — до 4 годин”, — повідомили в обленерго.

Зі свого боку, очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов в ефірі телемарафону заявив, що в області ситуація щодо аварійних відключень електроенергії стабілізована.

“Жителі Харкова та прилеглих населених пунктів без світла у середньому не більше чотирьох годин на добу”, — наголосив він.

Тим часом в Міненерго інформують, що через мережеві обмеження на лініях оператора системи передавання вчора, 22 квітня, застосовувалися графіки відключень у Харківській області. У регіоні обмеження діють і сьогодні. 

Крім того, на Харківщині з технологічних причин двічі відключалась високовольтна повітряна лінія. “Впродовж кількох годин її було включено в роботу. Причини відключення з’ясовуються”, — йдеться у повідомленні. 

Як повідомлялося,  22 квітня росіяни влучили ракетою по телевежі в Харкові. Внаслідок обстрілу в місті та найближчих населених пунктах відсутній сигнал цифрового ефірного мовлення.

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *