Ракетний удар по території житлового комплексу в Харкові: показали фото наслідків

Події

Вночі проти 24 квітня армія Російської Федерації завдала ударів по Харкову ракетами С-300. Влучання сталося в землю на території ЖК в Шевченківському районі.

Фото наслідків російської атаки на місто показав очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Внаслідок ударів у місті пошкоджено кілька багатоповерхових будинків: у них вибиті вікна, попсоване зовнішнє оздоблення. Крім того, ушкодження мають офісні приміщення та нежитлові будівлі. Також пошкоджено припарковані біля будинків автомобілі.

“Російський терор не зупиняється ні на мить. Харків, райони, міста та села області – під щоденним ворожим вогнем. Ворог не гребує ні дорослими, ні дітьми. Підступно вдарити по цивільних будинках вночі – це і є російська тактика ведення війни”, – наголосив він.

Фото наслідків удару по Харкову

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Росіяни вдарили по центру Харкова! Ракети вгатили біля багатоповерхівок!

Як повідомлялося, після опівночі в Харкові пролунала серія вибухів. Місцева влада повідомила, що армія РФ обстріляла Харків з балістики.

Вночі “прильоти” сталися на території ЖК. Було влучання двох ракет у Шевченківському районі. Щонайменше шестеро осіб зазнали травм. 

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *