Вбивство українських військових росіянином у Німеччині: встановлено особу одного захисника

Події

Стало відомо, де служив один із військовослужбовців, які загинули в німецькому місті Мурнау від рук росіянина. Загиблий виявився десантником.

Про свого побратима розповіли в Десантно-штурмових військах ЗСУ.

Загиблий – військовослужбовець 122-го аеромобільного батальйону 81-ї окремої аеромобільної Слобожанської бригади ДШВ ЗС України. З етичних міркувань його імені наразі не повідомляють.

2023 року він був поранений у боях за Білогорівку, після чого проходив лікування та реабілітацію в Німеччині.

“27 квітня десантник помер від ножових поранень. За повідомленнями медіа, поранень йому завдав громадянин Росії. Підозрюваного в нападі затримали німецькі правоохоронні органи”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що в баварському містечку Мурнау 27 квітня росіянин зарізав двох українців. Один помер від тяжких ножових поранень на місці, а другого доправили до лікарні, де пізніше він також помер. Вбиті росіянином українці в Німеччині виявилися військовослужбовцями, які проходили реабілітацію в місцевій клініці після поранення. Місцевий “Z-патріот” жорстоко зарізав їх.

В уряді Німеччини запевнили, що ФРН не толеруватиме злочини проти українців, яких наразі в країні перебуває дуже багато.Тим часом німецькі ЗМІ натякають на побутовий конфлікт через алкоголь.

ТСН.ua зібрав все, що відомо про трагедію.

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *