Росіяни вдарили КАБами по Дергачах: що відомо

Події

У четвер, 2 травня, російські окупанти завдали двох ударів по Дергачах у Харківській області. Росіяни застосували керовані авіаційні бомби.

Про це повідомив керівник Дергачівської міської військової адміністрації В'ячеслав Задоренко.

“Окупанти завдають ударів по місту! Перебувайте в укриттях”, – наголосив він.

Згодом він уточнив, що ворог атакував місто двома КАБами. За його словами, наразі інформація щодо руйнувань і постраждалих з'ясовується.

Очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов також просить мешканців Харкова та Харківського району перебувати в укриттях.

Згодом він уточнив деталі “прильотів”. За його словами, окупанти вдарили по цивільній інфраструктурі в Дергачах. Cемеро людей зазнали поранень, шестеро з них – діти.

“Двоє з дітей отримали легкі поранення кінцівок, четверо – середньої тяжкості. Всі потерпілі госпіталізовані. 75-річному чоловікові надали допомогу на місці”, – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що в Харківській області від 13:45 триває повітряна тривога. Повітряні сили оголошували ракетну небезпеку. Згодом військові попередили про запуск КАБів.

Як повідомлялося, сьогодні також у Харкові прогриміли вибухи. ПС ЗСУ повідомляли про пуски керованих авіаційних бомб російською тактичною авіацією на Харківщині.

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *