Ситуація на Луганщині: військовий розповів, чи є загроза наступу РФ

Війна

У напрямку Кремінної ворог намагається відновити своє тактичне положення, але наразі перебуває в невигідній позиції.

Про це в ефірі телемарафону “Єдині новини” повідомив офіцер 12-ї бригади НГУ “Азов” Богдан Равліковський на позивний “Равлик”.

“На цьому напрямку [район Кремінної, – ред.] 12-та бригада спеціального призначення трошки за останні тижні покращила своє тактичне становище. Зараз займаємося інженерним обладнанням. Є мінімальні спроби противника відновити своє тактичне положення, бо вони зараз не в дуже вигідному становищі, але ми успішно відбиваємо ці атаки”, – розповів військовий.

Равліковський додав, що активні наступальні дії на цій ділянці фронту, найімовірніше, відновляться після святкування в РФ 9 травня.

“Переміщення ворожих колон ми відмічаємо завжди, але зараз, я так зрозумів, що трохи з технікою у них прищухло, тому що Російська Федерація готується до псевдопараду “перемоги”. Тому очікуємо після 10-го числа відновлення наступальних дій по нашій лінії відповідальності”, – зазначив офіцер НГУ.

Нагадаємо, ЗСУ відновили втрачені позиції поблизу Кремінної. Водночас окупанти витіснили українських військових з позицій на південь від Діброви (на південний захід від Кремінної).

Читайте також:

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *