“Жирона” з асистами Циганкова і Довбика драматично втратила перемогу над “Алавесом” у Ла Лізі (відео)

Спорт

“Жирона” українців Артема Довбика та Віктора Циганкова на виїзді зіграла внічию з “Алавесом” у стартовому матчі 35-го туру іспанської Ла Ліги – 2:2.

Каталонці вийшли вперед уже на четвертій хвилині поєдинку – Ерік Гарсія ударом головою замкнув подачу Циганкова з кутового.

Для Віктора це п’ята результативна передача у поточному розіграші чемпіонату Іспанії.

На 12-й хвилині господарі відігралися – голом відзначився Йон Гуріді.

Проте перед перервою “біло-червоні” знову повели в рахунку. На 44-й хвилині Янгель Еррера з меж штрафного потужно пробив у праву “дев'ятку” після ефектного пасу п'ятою від Довбика.

Це сьомий асист Артема цього сезону Примери. Також у його активі 20 голів. Він продовжує лідирувати у бомбардирських перегонах Ла Ліги, випереджаючи на два забиті м'ячі півзахисника мадридського “Реала” Джуда Беллінгема.

Однак втримати перемогу підопічні Мічела не зуміли. У компенсований до другого тайму час, на 90+9-й хвилині, Гуріді оформив дубль і врятував “Алавес” від поразки.

Огляд матчу “Алавес” – “Жирона”

Буде додано незабаром.

“Жирона” (75 очок) залишилася на другому місці Ла Ліги, але за підсумками цього туру ризикує опуститися на третю позицію, якщо “Барселона” (73 бали) переможе 13 травня “Реал Сосьєдад”.

“Алавес” перебуває на 11-й сходинці чемпіонату Іспанії, маючи у своєму активі 42 залікові пункти.

У наступному турі “Жирона” 14 травня прийме “Вільярреал”. Того ж дня “Алавес” на виїзді зіграє проти мадридського “Реала” українського голкіпера Андрія Луніна, який достроково гарантував собі 36-й у клубній історії чемпіонський титул.

Читайте також:

Мбаппе офіційно оголосив, чи гратиме за ПСЖ наступного сезону

Став відомий другий новачок УПЛ сезону-2024/25

Шахтар – Динамо: де дивитися і ставки букмекерів на Класичне

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *