“Євробачення-2024”: онлайн-трансляція фіналу конкурсу

Гламур

Сьогодні, 11 травня, о 22:00 в Мальме, Швеція, розпочнеться грандіозний фінал міжнародного пісенного конкурсу “Євробачення-2024“.

У 68-му за рахунком конкурсі на сцену вийдуть представники лише 25 країн-учасниць. Нідерланди просто перед фіналом дискваліфікували після певного “інциденту”, що був пов'язаний зі знімальною групою.

Тож, на головній сцені в Мальме за кришталевий кубок змагатимуться переможці півфіналів та країни, які автоматично потрапляють до фіналу. Серед фіналістів є й Україна, яку цьогоріч представляють співачки alyona alyona та Jerry Heil. Виконавиці вийдуть на сцену під номером два.

Трансляцію фіналу міжнародного пісенного конкурсу можна подивитися на офіційному YouTube-каналі “Євробачення” – Eurovision Song Contest.

Тим часом редакція сайту ТСН.ua традиційно веде текстову онлайн-трансляцію конкурсу. Ми ретельно стежитимемо за перебігом подій на “Євробаченні-2024” та першими назвемо вам ім'я переможця.

До речі, букмекери вже зробили свої ставки. У нашому матеріалі можна ознайомитися, кому вони пророкують перемогу та яке місце, на їхню думку, посяде Україна.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *