Лілія Ребрик вперше показала обличчя донечки та зізналася, хто став її зірковим хрещеним татом

Гламур

Українська ведуча Лілія Ребрик похрестила свою найменшу донечку Аделіну та показала ніжні фото з родиною.

Так, у своєму фотоблогу артистка зізналася, що днями відбулося хрещення немовляти в одному з київських храмів у колі найближчих. Зокрема, хрещеними батьками стали ведучий Анатолій Анатоліч та Ірина Хоменко.

“Такі дні, як цей, я забираю у скарбничку своїх щасливих спогадів. Бо щастя – це миті, коли відчував повну гармонію і спокій. Це – люди, які були поруч. Це – весна, сонце і зелень навколо. І відчувати у темні часи таке світло всередині – надзвичайно цінно. Це був дуже теплий в усіх сенсах день. Дуже затишний. Дуже сімейний. Дуже наший день”, – зворушила Ребрик.

Зірка також поділилася низкою атмосферних світлин з таїнства у храмі, де вперше показала обличчя Аделіни. Так, на тлі храму Лілія постає у family look разом з дітьми та чоловіком, а вже всередині позує з кумами та гостями.

Своєю чергою, Анатолій Анатоліч вже поділився своїми враженнями: “Для мене велика честь стати хрещеним батьком для Аделіни. З моєю улюбленою Ребрик мені пощастило працювати, а з родиною Андрія і Лілі стати близькими друзями”.

У коментарях шанувальники зірок також залишили чимало привітань з таким важливим для родини святом.

Нагадаємо, нещодавно чоловік Лілії Ребрик, Андрій Дикий, зворушливо привітав дружину з днем народження та показав їхнє спільне чуттєве фото.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *