Ворскла – Шахтар: де дивитися і ставки букмекерів на фінал Кубка України

Спорт

У середу, 15 травня, полтавська “Ворскла” та донецький “Шахтар” зійдуться у фінальному матчі Кубка України з футболу сезону-2023/24.

Гра відбудеться на стадіоні “Авангард” у Рівному. Стартовий свисток головного арбітра зустрічі Віталія Романова пролунає о 19:00.

На шляху до фіналу “Ворскла” пройшла “Металіст 1925” (3:0), “Оболонь” (3:0) та “Полісся” (1:0).

“Шахтар” дістався вирішального матчу турніру завдяки перемогам над “Вересом” (3:0), “Вікторією” (3:0) та “Чорноморцем” (4:1).

“Ворскла” втретє в історії зіграє у фіналі Кубка України. Полтавці здобували цей трофей лише одного разу – у сезоні 2008/09, здолавши у фіналі “Шахтар” (1:0).

Для “Шахтаря” це буде вже 20-й фінал національного Кубка, з яких донецький клуб виграв 13. Востаннє “гірники” тріумфували у турнірі у сезоні 2018/19, розбивши у фінальному поєдинку “Інгулець” (4:0).

Де дивитися матч Ворскла – Шахтар

Фінальний матч Кубка України між “Ворсклою” та “Шахтарем” у прямому ефірі покаже телеканал ICTV2, який зокрема можна знайти на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ. А за промокодом TSNUA отримуйте преміальний доступ до платформи кіно та телебачення на 7 днів.

На нашому сайті буде доступна текстова онлайн-трансляція матчу “Ворскла” – “Шахтар”.

Прогнози букмекерів на матч Ворскла – Шахтар

Абсолютним фаворитом поєдинку букмекери вважають “Шахтар”. На перемогу підопічних Маріно Пушича в основний час можна поставити з коефіцієнтом 1,31. Нічия – 6,10. Виграш полтавців за підсумками 90 хвилин матчу – 13,00.

На тріумф “гірників” з урахуванням можливих екстратаймів і серії пенальті приймаються ставки з коефіцієнтом 1,13. Завоювання трофею “Ворсклою” – 6,60.

Останнім переможцем Кубка України є київське “Динамо”, яке у фіналі сезону-2020/21 обіграло луганську “Зорю” (1:0). У кампанії-2021/22 турнір було завершено достроково через повномасштабне військове вторгнення Росії до України, а минулого сезону розіграш національного Кубка взагалі не проводився.

Нагадаємо, 11 травня “Шахтар” переміг “Динамо” (1:0) у Класичному і достроково став чемпіоном УПЛ. Для донеччан це 15-те чемпіонство у клубній історії. Рекордсменом за цим показником залишається “Динамо”, яке 16 разів вигравало чемпіонат України.

Читайте також:

УПЛ: результати матчів 28-го туру чемпіонату України з футболу, турнірна таблиця

“Кривбас” у дводенному матчі поступився “Поліссю” і вручив “Динамо” срібні медалі УПЛ (відео)

У найкращих традиціях Класичного: матч “Шахтар” – “Динамо” закінчився масовою бійкою та вилученням

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *