Надає об’єму тонкому та рідкому волоссю: стрижка “підкова” стає трендом

Різне

Стрижка “підкова” є справжньою знахідкою для дівчат та  жінок із тонким і рідким волоссям.

Стрижка “підкова” – який вигляд має модна зачіска, як її створити

Насправді це давно відома стрижка, яку раніше частіше називали  стрижкою «U-подібної» форми. Сьогодні у соцмережах молодь часто репостить цю стрижку, називаючи її “підковою”.

Ця зачіска стрижеться таким чином, щоб форма волосся нагадувала латинську літеру U — з боків локони коротші, а ззаду – довші. Довжина може бути різною.

Позаду стрижка виглядає як дуга, спереду — як драбинка, яка утворюється каскадом з пасм, що гарно  обрамляють обличчя. Завдяки шарам підкова дозволяє додати об'єм там, де його найчастіше не вистачає – в зоні потилиці. Драбинка біля обличчя допомагає пасмам піднятися, надаючи волоссю гарної текстури.

Значною перевагою U-подібної стрижки є те, що її шари можна регулювати залежно від того, який результат ви хочете отримати. Якщо ваше волосся в'ється, то декількох шарів буде достатньо. А якщо локони густі, можна додати більше шарів, зробивши їх високими, щоб різниця між короткими та довгими ділянками була помітнішою. 

Переваги стрижки підкови

U-подібна стрижка ідеально підходить для створення об'єму, адже її структура шарами робить волосся на вигляд густішим.  На відміну від стрижок з прямим зрізом, які роблять укладання плоским, стрижка-підкова додає легкості, грайливості локонам.

Крім того, U-подібна стрижка підходить для всіх типів волосся, як для ідеально прямого, так і для кучерявого волосся.

Перевагою «підкови» є і простота у догляді. З такою стрижкою не потрібно часто відвідувати перукаря, адже шари красиво відростають і мають акуратний вигляд навіть за кілька місяців після відвідування салону.

Крім того, внаслідок рівномірного об'єму та зручної форми «підкову» дуже легко укласти в домашніх умовах за допомогою щипців або плойки. Цей тренд можуть приміряти власниці практично будь-якої довжини волосся, крім, хіба що, піксі, короткого каре чи боба.

Щоб гарно укласти цю стрижку, потрібно просто вимити волосся, нанести на нього засіб для укладання і висушити феном, закручуючи кінчики.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *