Тоттенгем – Манчестер Сіті: де дивитися і ставки букмекерів на надважливий матч АПЛ

Спорт

У вівторок, 14 травня, “Тоттенгем” прийме “Манчестер Сіті” в перенесеному матчі 34-го туру англійської Прем'єр-ліги (АПЛ) сезону-2023/24.

Поєдинок відбудеться на стадіоні “Тоттенгем Готспур” у Лондоні. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом.

“Манчестер Сіті” (85 очок) підходить до матчу зі “шпорами” на другому місці в АПЛ. Команда Хосепа Гвардіоли на один бал відстає від лідера “Арсенала”, але має гру в запасі.

“Тоттенгем” (63 очки) з поєдинком у запасі йде на п'ятій позиції та зберігає шанси поборотися з “Астон Віллою” (68 пунктів) за четверту сходинку та путівку до Ліги чемпіонів на наступний сезон.

Де дивитися матч Тоттенгем – Манчестер Сіті

В Україні матч “Тоттенгем” – “Манчестер Сіті” у прямому ефірі покаже телеканал Setanta Sports Ukraine, який доступний зокрема й на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ. А за промокодом TSNUA отримуйте преміальний доступ до платформи кіно та телебачення на 7 днів.

Також поєдинок можна буде подивитися на OTT-платформі Setanta Sports.

Прогнози букмекерів на матч Тоттенгем – Манчестер Сіті

Безсумнівним фаворитом матчу є манчестерський клуб. На перемогу “небесно-блакитних” можна поставити з коефіцієнтом 1,41. Нічия – 5,80. Виграш “шпор” – 6,90.

Зазначимо, що всі поєдинки заключного туру АПЛ відбуватимуться паралельно, 19 травня, о 18:00 за київським часом. “Манчестер Сіті” прийме “Вест Гем” у заочній боротьбі за чемпіонство з “Арсеналом”, який вдома зіграє проти “Евертона”. А “Тоттенгем” завершить сезон виїзним матчем проти “Шеффілд Юнайтед”.

Читайте також:

“Астон Вілла” завдяки камбеку врятувалася від поразки у гольовій перестрілці з “Ліверпулем” (відео)

“Арсенал” без Зінченка обіграв “Манчестер Юнайтед” і повернувся на перше місце в АПЛ (відео)

“Челсі” з голом Мудрика оформив камбек проти “Ноттінгема” та наблизився до єврокубкової зони (відео)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *