Зниклого майже 30 років тому чоловіка знайшли живим у сусідському погребі – фото, подробиці

курйози

Чоловіка, який зник майже три десятиліття тому, коли йому було лише 17 років, знайшли живим у сусідському погребі.

Про це пише LAD Bible.

Омар Бін Омран раптово зник з алжирського міста Джельфа 1997 року дорогою до професійно-технічного училища, змусивши свою сім'ю побоюватися, що він загинув.

Його близькі припускали, що тоді ще юнак загинув під перехресним вогнем громадянської війни, яка точилася між урядом і повстанськими угрупованнями протягом 10 років від початку 1990-х років.

Але розгадка таємниці зниклого виявилася набагато ближчою до дому – адже це було лише за 90 метрів від місця, де жила родина.

У неділю, 12 травня, Омар був врятований від 61-річного сусіда за 27 років після свого зникнення.

Повідомляється, що 45-річний чоловік з бородою перебував у вкритій сіном споруді, схожій на “загороду для овець”, у підвалі будинку.

У соціальних мережах поширюються кадри моменту, коли Омара знайшли. Він помітно відрізняється від себе на інших зображеннях з його молодих років, на яких видно, як чисто поголений юнак усміхається, сидячи поруч з великим собакою.

Стверджується, що його місцеперебування стало відомо лише після того, як брат підозрюваного зробив заяву в соціальних мережах, натякнувши, що власник будинку знав, де Омар, поки вони сперечалися про спадщину.

За повідомленням Генеральної прокуратури Джельфи, 61-річний чоловік, який жив один, був взятий під варту. Прокуратура стверджує, що поліцейські увірвалися до будинку і знайшли лаз, захований під сіном, яке захаращувало підлогу, а потім відкрили його, щоб знайти Омара.

Його доправили до медичного центру для обстеження, де йому надають як фізичну, так і психологічну допомогу.

Представник суду в Джельфі повідомив місцевим ЗМІ: “Підозрюваний буде представлений прокуратурі одразу після завершення розслідування”. Він додав, що прокуратура має намір застосувати всю силу закону до винуватця “жахливого злочину”, якого судитимуть “з усією суворістю”.

Ймовірний викрадач також звинувачується у вбивстві улюбленого собаки Омара, який був сфотографований з ним у підлітковому віці.

За словами місцевих жителів, матір зниклого померла 2013 року. Один з мешканців розповів алжирському телеканалу Bilad: “Його бідолашна мама померла, коли він був у полоні, не знаючи, що з ним сталося, не знаючи, що весь цей час він насправді був поряд із нею”.

Нагадаємо, няня залишилася з 5-місячним хлопчиком після того, як батьки зникли з її грошима. Вона продовжує доглядати немовля.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *