Зірка серіалу “Спіймати Кайдаша” виходить заміж: “Вже призначена дата весілля”

Гламур

Українська акторка Христина Федорак, яка в серіалі “Спіймати Кайдаша” зіграла роль бухгалтерки, виходить заміж.

Радісною новиною артистка поділилася в інтерв'ю для Oboz.ua. За словами знаменитості, яка нині грає головну роль у виставі “Конотопська відьма” в київському театрі Франка, вона вкрай рідко ділиться подробицями особистого життя. Однак, її серце зайняте, вона перебуває у щасливих стосунках.

Ба більше, вже незабаром Христина змінить сімейний статус. Акторка розповіла, що коханий освідчився їй, а вона відповіла згодою. Пара вже визначилася з датою весілля. Щоправда, гучних святкувань вони влаштовувати не будуть, а розділять цей день із найближчими рідними та друзями.

“Моє серце зайняте, я щаслива. Я майже заміжня, скажу так. У нас з моїм хлопцем вже призначена дата весілля. Це буде камерна історія. Церемонія відбудеться в колі найближчих друзів та сім'ї”, – зізналась артистка.

А от свого обранця Федорак не квапиться розсекречувати. Акторка не показує коханого у своєму фотоблогу та навіть не розкриває його імені.

Нагадаємо, нещодавно учасники гурту Tember Blanche – Олександра Ганапольска та Владислав Лагода – одружилися. Пара вже показала фото зі свого весілля.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *