РФ не планує закріплюватися у Вовчанську: експерт про підступний план ворога

Війна

Російські окупанти, найімовірніше, не планують закріплюватися у Вовчанську на Харківщині, а просто прагнуть зруйнувати місто та піти далі.

Про це в ефірі телемарафону заявив військовий експерт, директор Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко.

“Найімовірніше, ворог не планує в самому Вовчанську закріплюватися. Вони зацікавлені в тому, щоби витиснути звідти наші сили і взагалі зруйнувавши Вовчанськ, почати закріплюватися десь на 2-3 кілометри південіше. Тобто такий намір у ворога є. І потім намагатися, якби вони мали успіх, рухатися в бік населеного пункту Білий Колодязь. Ось це є намір на сьогоднішній день”, – сказав аналітик.

На його думку, РФ може найближчим часом перекинути до цього району підкріплення.

“Або не виключено, що вони можуть спробувати розтягти лінію оборони українських військ на Харківщині і проводити певні дії відволікального характеру, але все ж наступальні в бік Козачої Лопані“, – додав Мусієнко.

Раніше прикордонники показали ексклюзивні кадри боїв за Вовчанськ. Також ми писали, що в місті окупант розстрілюють місцевих мешканців, які відмовляються виконувати їхні накази.

Читайте провідні новини дня:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *