У Києві перенесуть нещодавно відкритий мурал із Залужним: що сталося (фото)

Київ

У Києві перенесуть мурал із портретом колишнього головнокомандувача Валерія Залужного. Його відкрили лише на початку травня.

Керівниця проєкту Євгенія Фуллен повідомила у Facebook, що мурал розміром понад 120 квадратних метрів розмістять з іншого боку будівлі Святошинського дитячого будинку-інтернату по вул. Котельникова, 51.

Фуллен пояснила, що стінопис, створений художником Євгенієм Кучером, перенесуть через те, що багато охочих сфотографуватися із портретом Залужного перелізали через паркан.

“Друзі, з муралом Залужного все добре! Ми розмістимо його з іншого боку фасаду задля того, щоб всі бажаючі могли зробити фото на фоні муралу і не перелазити через паркан! Вирішили це по причині того, щоб перш за все не травмувати дітей, оскільки наплив бажаючих сфоткати дуже великий, але це ж закритий заклад!” – написала художниця та керівниця проєкту муралу із Залужним.

Фуллен попросила тих, хто хоче зробити знімок, припинити перелазити через паркан, адже його незабаром перенесуть на частину будівлі з вільним доступом.

Нагадаємо, мурал із зображенням Валерія Залужного презентували 1 травня. Мурал встановив рекорд, ставши найбільшим стінописом воєначальника в Україні. Його розмір сягає понад 120 квадратних метрів.

Читайте провідні новини дня:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *