Син спантеличив, як через деменцію у тата дізнався про його таємницю

курйози

Чоловік поділився приголомшливим відкриттям, яке він зробив, коли дізнався про деменцію у свого батька.

Анонімний користувач Reddit пояснив, що це був “надзвичайно емоційний час”, адже його тато нещодавно переніс декілька операцій на серці та інсульт.

Це призвело до хвороби дрібних судин і судинної деменції, і тепер сім'я прагне “рухатися вперед як єдине ціле”, щоб забезпечити йому найкращий догляд. Тому син планував переїхати назад до мами і сестри, щоб вони могли разом створювати спогади, перш ніж стан здоров'я батька погіршиться ще більше.

Але ці плани були зруйновані, коли син виявив дещо дивне. Автор публікації пояснив: “Одного вечора, переводячи годинник, я помітив, як він гортає і видаляє повідомлення, що спричинило у мене підозру, адже у нього не так багато друзів за межами нашої родини. Переглядаючи його нещодавно видалені повідомлення, я виявив довгий ланцюжок повідомлень за минулий місяць із сутенером повій, включно з фотографіями різних дівчат і місцями, де вони зустрічалися. Я також отримав доступ до його брокерського рахунку і виявив, що на ньому залишилося $66 000, причому декілька разів по $3000 було знято від минулого літа – до його операцій і нещодавнього діагнозу”.

Зовсім приголомшений цим чоловік додав, що його тато “був хорошим батьком”, але не завжди хорошим чоловіком або членом сім'ї протягом багатьох років. Його мама завжди була годувальницею сім'ї, натомість батько витрачав гроші так, ніби вони належали лише йому, “ніколи не дозволяючи їй побалувати себе”. Син навіть бачив, як у минулому батьки кричали одне на одного саме через це питання.

“Я попередив їх, щоб вони налагодили стосунки або вони стикнуться з наслідками з мого боку. Ця позиція спричинила давнє почуття провини, оскільки вона лише посилила обурення моєї мами. Я почуваюся абсолютно катастрофічно. Враховуючи його нещодавній діагноз, я сумніваюся в його когнітивних здібностях, що залишилися. Мій план полягає в тому, щоб поговорити з ним наодинці про те, що я виявив, а потім наполягти на тому, щоб саме він поінформував мою матір, передавши право ухвалення рішення в її руки. Я буду вдячний за будь-які поради, відгуки чи запитання, які допоможуть мені розібратися в цій складній ситуації”, — додав він.

Після його благання про допомогу допис на Reddit зібрав незліченну кількість коментарів. Щоправда, багатьох більше обурила погроза сина про “наслідки”, ніж дії батька.

  • Я не розумію, чому твої батьки послухали тебе, хлопця у віці 20 років, коли ти погрожував їм “наслідками”, якщо вони не налагодять стосунки. Якими наслідками ти погрожував, щоб змусити двох повноцінних дорослих людей з кар'єрою і власним життям залишитися разом, коли вони, можливо, навіть не планували цього робити?
  • Який дивовижний син, дуже відповідальний. Ох, відстій, відхрещується від нещасних батьків… Тато спить з повіями. Мама нещасна. Нехай собі йдуть
  • Своїм ультиматумом ви сприяли поганій поведінці вашого батька. Ви дозволили йому продовжувати свою дисфункцію і змусили вашу матір обурюватися, коли їй довелося тягнути на собі цей мертвий тягар чоловіка
  • У певному сенсі ти так само поганий, як і твій батько

Нагадаємо, чоловік 10 років приховував від дружини жахливу таємницю. Вона була спустошена, коли дізналася правду.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *