Як правильно відповісти на грубість, щоб поставити нахабу на місце та припинити конфлікт

Різне

Чимало людей у повсякденному спілкуванні стикаються з грубістю та неадекватною поведінкою у свій бік. Втім, є кілька простих і влучних фраз, які допоможуть відповісти на грубі слова і поставити нахабу на місце. Розповідаємо, що треба відповісти на неприємні слова, щоб грубіян припинив конфліктувати, посилаючись на Hack Spirit.

Які фрази допоможуть припинити конфлікт і поставити нахабу на місце

  • “Дякую за ваш відгук. Я ціную ваш погляд”. Таким чином, ви відповідаєте на грубість добротою. Ваш опонент спочатку розгубиться, а тоді буде вимушений припинити конфлікт.
  • “Здається, у нас різні погляди, і це нормально. Погодьмося не погоджуватися”. У такий спосіб ви можете залагодити конфлікт, навіть, якщо погляди на ситуацію різняться. Грубіян буде вимушений погодитися, оскільки після такої фрази буде недоречно продовжувати сперечатися.
  • “Звучить так, ніби ви говорите… (або “я чую…”)”. Перефразуйте слова, які сказав ваш опонент під час суперечки. Це дасть змогу вашому співрозмовникові зрозуміти, що він був неправий, бо свої слова чутиме від вас.
  • “Ну хіба ти сьогодні не сонячний промінчик?” Гумор завжди був гострою та влучною зброєю, тому він допоможе перевести конфлікт у мирне русло.
  • “Я бачу, що ти засмучений, і я тут для тебе. Але я не вважаю справедливим кидатися на мене”. Такі слова можуть утихомирити вашого опонента.

Читайте також:

Які фрази привернуть чоловіків надовго: що вони хочуть чути від жінки

Мають ідеальний характер: 5 імен турботливих і надійних чоловіків

Знаки зодіаку, які легко читають думки й можуть передбачати майбутнє

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *