Чоловік провалив співбесіду через 2 хвилини після незграбної відповіді на просте запитання

курйози

Чоловік зізнався, що “зіпсував” співбесіду протягом перших двох хвилин після того, як неправильно зрозумів основне запитання – і попередив інших, щоб вони не повторювали його помилок.

У своєму дописі на Reddit він стверджував, що інтерв'юєр поставив стандартне запитання: “Як ви сюди потрапили?”, і замість того, щоб розповісти про свою кар'єру до цього моменту, він просто відповів: “Автобусом”.

Він додав: “У мене був крижаний погляд, коли мене осяяло усвідомлення… Він мав на увазі мою кар'єру. Решта 58 хвилин минули просто в рутині”.

Втім, він не єдиний, хто припустився серйозної помилки посеред співбесіди. Допис цього чоловіка заохотив понад 1000 коментаторів поділитися власним досвідом:

  • Під час відеодзвінка мене запитали: “Який у вас бекграунд?”. Я подумав, що роботодавця цікавив вибір декору, а не кар'єра. Я досі не оговтався від цього.
  • Мені було 18 років, і я подала резюме на посаду секретарки терапевта, намагаючись зрозуміти, чим я хочу займатися в житті. Останніми днями мене замучили спам-дзвінки, і я отримала дзвінок з повідомленням “без ідентифікатора абонента” і відповіла на нього мовчанням. На тому боці також було мовчання. Секунд через 10 я кажу роздратованим тоном: “То ти щось скажеш? Чого ти хочеш?”. Виявилося, що це була секретарка терапевта, яка телефонувала мені, щоб перевірити, як я розмовляю. Я не отримала роботу!

Нагадаємо, жінці присудили 1,6 млн дол. компенсації через скасування співбесіди. Кандидатка повністю відповідала вимогам для вказаної посади.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *