Ефектна стрижка на червень для жінок за 40, яка набирає шаленої популярності в усьому світі

Різне

Влітку кожній жінці хочеться бути привабливою та незабутньою. А найлегший спосіб удосконалити свою красу – це зробити гарну стрижку. За словами модних експертів, влітку 2024 найпопулярнішим буде подовжений об’ємний боб. Розповідаємо, в чому переваги цієї зачіски, як доглядати за нею, щоб мати досконалий вигляд щодня.

Подовжений об’ємний боб

Така стрижка – ідеальний вибір для жінок за 40, адже вона здатна не лише оновити образ, а ще й вирішити купу завдань. Об’ємний подовжений боб омолоджує, надає волоссю візуальної густоти та здорового сяяння, коригує овал обличчя, прибираючи непотрібну важкість у нижній зоні. До того ж зачіска гарно відростає, тому не потребує частого оновлення. Недарма вона так сподобалася красуням усього світу. Стрижка підходить до будь-якої форми обличчя та структури волосся, її можна акцентувати чубчиком для вдосконалення свого образу. 

Які переваги подовженого об’ємного боба

  • Омолоджувальний ефект. Зачіска здатна одразу омолодити на 10-15 років завдяки техніці стрижки пасом. Структуровані локони ніби рухаються під час ходьби, що надає загальному образу грайливості й легкості. Стрижка акцентує увагу на очах, приховуючи мімічні зморшки. та увиразнює вилиці, відволікаючи від вікових змін на шкірі в зоні шиї та декольте.
  • Легкість догляду. Подовжений боб абсолютно не потребує укладання. Достатньо просто висушити волосся, піднімаючи його щіткою біля коренів для надання більшого об’єму. Після сушіння можна скористатися легким кремом для формування локонів, якщо ви власниця хвилястого чи кучерявого волосся.
  • Варіативність укладання. Стилісти рекомендують укладати зачіску різними способами, щоб мати можливість змінювати образ. Можна формувати легкі пасма для грайливого аутфіту чи випрямляти волосся, щоб мати елегантний вигляд.
  • Підходить для всіх типів волосся. Боб ідеальний як для прямого тонкого волосся без об’єму, так і для хвилястих локонів. Тонким локонам стрижка надасть об’єму, а хвилястим – правильної чіткої структури, в якій пасма рухатимуться під час ходьби.

Поради з догляду за стрижкою

  • Оновлення. Стрижка не потребує частого оновлення, оскільки гарно відростає, достатньо буде одного разу на три-чотири місяці. А щоб підтримувати ідеальну форму зачіски, можна відвідувати свого майстра що 2 місяці.
  • Зволоження та живлення. Після 40 років волосся втрачає свою еластичність, силу та здоровий блиск. Тому локони потребують постійного живлення і правильного догляду. Варто користуватися зволожувальними шампунями й бальзамами, двічі на тиждень наносити живильні маски. Тоді ваше волосся віддячить вам густотою і здоровим сяянням.
  • Захист від термовпливу. Якщо ви користуєтеся різноманітними електричним стайлерами, тоді необхідно подбати про термозахист, щоб уберегти свої локони від пошкодження. Це можуть бути спреї, кондиціонери або креми.

Читайте також:

Зачіски на останній дзвоник: цікаві ідеї, фото

4 стрижки, які ніколи не вийдуть із моди: розкішні зачіски для досконалого стилю

3 найкращі стрижки для жінок за 40: омолоджують, коригують овал обличчя, додають локонам об’єму

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *