Наші сили знищують окупанта, результати відчутні: Зеленський звернувся до українців (відео)

Війна

Наші сили знищують окупанта, результати відчутні.

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні до українців 21 травня.

Президент розповів, що у вівторок, 21 травня, були детальні доповіді щодо ситуації на фронті та забезпечення оборони від міністра оборони України Умєрова та начальника Генштабу Баргилевича. Доповідав і головком Сирський.

Зеленський зазначив, що напередодні відбулося чергове засідання формату “Рамштайн” – сьогодні доповіли щодо роботи по наших потребах. Передусім це ППО, броньована техніка, снаряди. Всі партнери повністю поінформовані щодо актуальності потреб і реальної фронтової ситуації.

“Вдячний кожній державі, кожному лідеру, всім міністрам оборони партнерів і начальникам штабів партнерів, які дійсно готові допомагати та реалізують обіцянки, які звучать. Увесь зміст комунікації з партнерами має відображатися змістом реальної бойової роботи наших воїнів – тими засобами ураження, які потрібні на передовій. І зараз, цими тижнями, а не десь влітку”, – наголосив президент.

Що на фронті

Покровський напрямок та інші донецькі напрямки – Краматорський, Курахівський – зараз залишаються надзвичайно складними. і там найбільше боїв. Харківщина – наші сили знищують окупанта, результати відчутні“, – зазначив очільник держави.

Володимир Зеленський подякував усім українським воїнам за влучність, за стійкість.

“Дякую всім, хто з Україною!” – резюмував президент.

Нагадаємо, в розпорядженні британського журналу The Economist опинився план наступу Росії на Харківщині 2024 року. З нього випливає, що росіяни намагалися з'ясувати, чи зможуть вони частково оточити Харків і, зокрема, тиснути на українців на схід від Печенізького водосховища.

Читайте також провідні новини дня:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *