Дмитро Коляденко розсекретив свій дохід на місяць і розповів про борг в 75 тисяч гривень

Гламур

Український хореограф та шоумен Дмитро Коляденко розповів про свої доходи та витрати під час війни і зізнався, що має борг в банку в 75 тисяч гривень.

Знаменитість розповів, що з початком війни, як і всі артисти, втратив заробіток та не має тих коштів, які були раніше. Коляденко говорить, що витрачає гроші лише на найнеобхідніші речі: оренду житла, авто, їжу та ліки. Також шоумен має свої творчі проєкти.

“Я ж орендую квартиру, у мене нема своєї. Я люблю орендувати. Для мене готелі – це мій дім. Я ж постійно на гастролях, то для мене вдома – це коли я в готелі й там чиста білизна, прибирають, є сніданки. Я люблю готелі, моя мрія – жити в готелі. У мене тисяча доларів йде на квартиру, стоянка – шість тисяч гривень, їжа, ліки. Я за війну нічого собі не купив. А ще я записую пісні, знімаю кліпи”, – розповів хореограф в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Дмитро Коляденко говорить, що на місяць йому вдається заробити близько двох тисяч доларів. Ба більше, артист ще й має кредит. Шоумен винен банку 75 тисяч гривень. Коляденко брав кредит, аби було на що жити.

“В мене ще є кредит. Я винен гроші. Я взяв 75 тисяч гривень та не віддав. Брав просто на життя, був ковід, артисти нічого не заробляли, війна йде, гонорари вже не ті, що були до війни. Зараз я в балеті, там немає шалених грошей, дві тисячі доларів маю”, – поділився артист.

Нагадаємо, раніше Дмитро Коляденко відповів, чому припинив спілкуватися з колишньою коханою, співачкою Іриною Білик. Шоумен зізнався, чому остаточно поставив крапку в їхніх навіть приятельських стосунках.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *