Французький стиль: секрети паризького шарму

Різне

В чому секрет французьких жінок, як їм вдається мати такий граний вигляд і після 50 без косметики, чому француженки “не старіють”, а молоді парижанки мають стильний вигляд попри юний вік?

Секрет французьких жінок у стилі. Французький стиль — це не лише певний дизайн одягу чи макіяжу, це — зрозумілі та прості принципи, яких варто  дотримуватись.

 Французький стиль — який він

  • Найчастіше француженки вибирають лаконічність і мінімалізм —  простий крій, фасон, мінімум аксесуарів.. Француженки рекомендують перед виходом поглянути на себе в дзеркало та обов'язково зняти один зайвий елемент. Будьте впевнені, він абсолютно точно на вас присутній. 
  • А ще вони віддають перевагу універсальності. Вранці французька дівчина чи жінка може поїхати на роботу, не плануючи на вечір ніяких заходів. Але ситуація може скластися таким чином, що з офісу несподівано доведеться переміститися до ресторану на зустріч з шанувальником тощо. Тому універсальність повсякденного образу є одним з базових правил французького стилю. Лаконічний тренч  підійде для офісу, а мереживний шовковий топ під тренчем, зробить француженку зіркою вечірки..
  • Зачіска, мейк-ап повинні бути простими, легкими, іноді спеціально недбалими. Союз бездоганності та природності  робить  образи  іконами стилю, в цьому криється французький шик і шарм.
  • Увага до дрібниць. Щоб зробити образ витонченим, додайте аксесуар — пов'яжіть шовкову хустку на шию або на сумку, виберіть цікаву пару взуття, повинна бути, що завгодно, аби додати маленьку родзинку.
  • А ще від француженок завжди приємно пахне. Їх аромат тонкий, легкий, ледь вловимий, а не збиває з ніг. 
  • Усіх француженок об'єднує негласне правило, хоча жінки й піклуються про свій зовнішній вигляд водночас їх це зовсім не турбує. У Франції жінки “дбають про те, що дала їм природа, і не женуться за ідеалом молодості, тому що це не подарує щастя”.

 Але потрібно усвідомлювати, що канонів французького стилю не існує. У кожної француженки “французький стиль” різний, по-своєму особливий і індивідуальний. Є певні правила, яких ми можемо дотримуватися, але не варто при цьому сліпо наслідувати знаменитих або маловідомих француженок, а доповнювати їх чимось своїм потрібно. 

Як створити свій французький стиль

  • Придбайте собі дорогу білизну і носіть її, навіть, якщо крім вас, її ніхто не побачить. Зате сам факт наявності такої білизни надасть вам  впевненості в собі
  • Не слідуйте трендам, використовуйте лише те, що дійсно вам підходить і пасує,  експериментуйте з ним. 
  • Прагніть до балансу, в одязі також. Наприклад, не закривайте або не оголюйте всі частини тіла відразу. Якщо верх достатньо відкритий, то низ потрібно максимально прикрийте. Або навпаки. 
  • Відомі слова Коко Шанель, яка  говорила, що жінка, взута в гарну пару, не може бути некрасивою за визначенням. Тому не шкодуйте грошей на гарне взуття. 
  • Чорний одяг є базовим, не намагайтеся його чимось замінити. Чорний одяг відрізняється абсолютною універсальністю і дозволяє своїй власниці  постійно відчувати власну ідеальність.

Якщо описати французький стиль коротко – француженки ніколи не намагаються виглядати особливо  модно. В першу чергу, вони намагаються бути собою і вибирають одяг, який є фоном їхньої особистості, а не головною рисою.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *