Жорін зробив жорстку заяву щодо “вгодованих” російських військовополонених

Війна

На фоні фото повністю виснажених українськиї  військовополонених, на фоні історій від побратимів, які повернулися з полону, “настільки вгодовані морди русаків” в українському полоні мають трохи недоречний вигляд.

Про це написав заступник командира 3-ї окремої штурмової бригади Максим Жорін у Telegram.

“Звісно, ми зовсім інші ніж росіяни, до аналогічного ставлення і не закликаю. Але ж їм тут живеться навіть краще, ніж вдома в рашке. Тим більше в полоні набагато краще, ніж в російських підрозділах, де вони здохнуть або під час штурму, або їх забаранять свої за відмову”, – зазначив військовий.

На думку Жоріна, російських полонених варто як мінімум змусити працювати на корисних для нашої держави роботах.

Під своїм дописом Максим Жорін запостив фото військового Олексаандра Грицюка, який загинув у російському полоні. Без сліз на ці світлини дивитися просто неможливо.

Нагадаємо, 10 українців, які перебували в російському полоні, вже повернулися додому. Деякі з них потрапили у застінки РФ ще до початку повномасштабного вторгнення.

Фотографи Влада і Костянтин Ліберови опублікували фото, в якому стані повернулися українські захисники. “Як і минулого разу, ми не можемо та не будемо нічого коментувати. Ці фотографії говорять самі за себе. Російський полон вбиває, і кожне повернення наших додому – величезне щастя з присмаком великого болю. Адже тисячі українських захисників та захисниць, як і цивільних людей – досі перебувають там, в лапах фашистського режиму Росії”, – йдеться у дописі до фото.

Читайте також провідні новини дня:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *