Беззуба жінка заявила, що підвищена увага чоловіків надала їй впевненості: який вона має вигляд

курйози

Бодіпозитивна користувачка TikTok, яка не має зубів, похизувалася, що попри відсутність білосніжної усмішки їй “легше зустрічатися з чоловіками”.

Зірка соціальних мереж, відома як @To0thlessQueen, пояснила, що увага, яку вона отримує від чоловіків, надала їй більше впевненості у собі.

Жінка виставляє напоказ свою фігуру та вставні зуби перед 400 000 підписників і багато її відео стають вірусними. А в одному зі своїх останніх кліпів вона зухвало похизувалася: “POV: Він запитує: “Що робить цей ротик?”.

@to0thlessqueen Surprise #Denture #Dentures #dentureconfidence #funny #laugh #denturecomedy #smile #toothless #To0thlessQueen #Queen #confidence #confident #beauty #beautiful #foryou #comedytiktok #denturesatayoungage #denturegang #funny #funnyvideos #teethtok #surprise #loveyourself #selflove ♬ Nasty – Tinashe

Відповідаючи на запитання про її особисте життя і про те, чи турбують хлопців її зубні протези, вона зізналася: “Мені полегшало зустрічатися. Але я зустрічаюся з однією людиною вже п’ять років. Початок цього надав мені більше впевненості”.

Не всіх глядачів приголомшила її смілива демонстрація та ризикований підпис, а один юзер розкритикував її: “Шкода. Це жалюгідно та вульгарно”. Однак авторка публікації поплескала у відповідь, написавши: “Йдемо далі!”.

Втім, багато жінок, які носять зубні протези, погодилися, що їхні партнери не проти беззубої усмішки – особливо в спальні, оскільки одна жінка хвалилася: “У мого чоловіка безперечно немає скарг”, а інша поділилася: “Мій партнер сказав, що без них краще. Я читала, що інші хлопці говорять те саме на Reddit, і це трохи підвищило мою впевненість”. Третя користувачка додала: “Мій чоловік не може дочекатися, поки мої ясна загояться”.

Нагадаємо, модель відкусила язик бойфренду під час “останнього поцілунку” після того, як він її покинув. Її заарештували після міжнародного полювання.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *