Удар по “Новій пошті” в Харкові: у загиблого водія вантажівки залишилось двоє дітей

Події

Внаслідок російського удару КАБом учора, 30 червня, по сортувальному терміналу “Нової пошти” в Харкові були знищені близько двох тисяч посилок.

Про це повідомив операційний директор компанії Євген Тафійчук, передає “Суспільне”.

Загальна вартість пошкоджених і знищених посилок оцінюється у три мільйони гривень.

“Всього у нас згоріло 13 вантажівок, пошкоджений фасад будівлі, місця завантаження та вивантаження, а також деяке сортувальне обладнання. 21 співробітник під час удару був у сховищі, але на території терміналу перебували також водії і вісьмох з них шпиталізували, проте, на жаль, один водій загинув”, – сказав Тафійчук.

Директор запевнив, що в компанії розроблений алгоритм роботи по кожному регіону. На всі повітряні тривоги співробітники реагують.

“Контролюємо рух ракет, балістики, авіації – реагуємо на всі ці типи загроз. На терміналах ідуть до сховищ, відділення зачиняються, і також у кожному відділенні практично є “кімната життя”, до якої можуть піти як співробітники, так і клієнти”, – запевняє операційний директор компанії.

Що відомо про загиблого водія

Раніше у “Новій пошті” розповіли, що загиблий внаслідок вчорашнього удару КАБом по Харкову чоловік – їхній водій. Ігор Шрамко працював у компанії близько п’яти років. У нього залишились двоє неповнолітніх дітей.

Наразі в лікарні перебувають ще шестеро працівників “Нової пошти”. У них діагностували травми середньої тяжкості. Двоє водіїв отримали незначні травми та лікуються вдома.

Нагадаємо, що в неділю, 30 червня, внаслідок чергового удару окупантів по Харкову руйнівними КАБами “приліт” стався на території автопарку та терміналу “Нової пошти”.

Також ми публікували розповіді очевидців та звідки окупанти запустили КАБ по Харкову.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *