Збірна Нідерландів оформила камбек проти Туреччини та вийшла до півфіналу Євро-2024 (відео)

Спорт

Збірна Нідерландів перемогла національну команду Туреччини в матчі 1/4 фіналу Євро-2024. Поєдинок на “Олімпіаштадіоні” у Берліні завершився з рахунком 2:1.

“Помаранчеві” активніше розпочали зустріч, але ближче до середини першого тайму турки перехопили ініціативу і на 35-й хвилині зуміли відкрити рахунок у грі. Захисник Самет Акайдин на дальній стійці ударом головою замкнув подачу з правого кута штрафного від Арди Гюлера.

Проте у другому таймі команда Рональда Кумана змогла переламати перебіг протистояння. “Ораньє” зрівняли рахунок на 71-й хвилині – після розіграшу кутового Мемфіс Депай виконав подачу з правого флангу, а Стефан Де Врей високо вистрибнув та головою влучно пробив під поперечину.

А на 76-й хвилині нідерландці забили вирішальний гол. Дензел Дюмфріс з правого флангу прострілив на дальню стійку, де турецький захисник Мерт Мюлдюр у боротьбі з Коді Гакпо переправив м'яч до сітки власних воріт.

Підопічні Вінченцо Монтелли намагалися врятуватися від поразки та великими силами пішли на фінальний штурм воріт суперника, однак “Помаранчевим” вдалося втримати перемогу, а з нею й путівку до півфіналу континентальної першості.

Огляд матчу Нідерланди – Туреччина

Нідерланди у півфіналі Євро-2024 позмагаються зі збірною Англії, яка в 1/4 фіналу в серії пенальті обіграла Швейцарію після нічиєї 1:1 в основний і додатковий час.

В іншому півфіналі чемпіонату Європи-2024 зустрінуться збірні Іспанії та Франції, які в 1/4 фіналу вибили з турніру Німеччину та Португалію відповідно.

Матеріал вийшов за підтримки нашого партнера української букмекерської компанії Favbet.

Читайте також:

Франція у серії пенальті здолала Португалію та вийшла до півфіналу Євро-2024 (відео)

Іспанія на останніх хвилинах екстратаймів вирвала у Німеччини місце у півфіналі Євро-2024 (відео)

“Ця мрія зараз розбита”: легенда “Реала” та збірної Німеччини офіційно завершив кар'єру

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *