Смертельна ДТП на Рівненщині: загинуло 14 людей, зокрема 6-річна дитина (фото)

Події

На Рівненщині у страшній ДТП загинуло 14 людей.

Про це пише поліція Рівненської області.

ДТП за участю вантажівки та маршрутного таксі сталася поблизу села Верхів Рівненського району на трасі “Городище-Рівне-Старокостянтинів” о 15:45.

“На місці події працює керівництво області, Головного управління Національної поліції в Рівненській області та слідчо-оперативні групи, патрульні поліцейські, медики й рятувальники”, – йдеться в повідомленні.

За інформацією місцевого видання “Радіо Трек”, сталося зіткнення вантажного автомобіля DAF та автомобіля MERCEDES-BENZ SPRINTER. Нібито бензовоз вискочив на зустрічну смугу. Інформація потребує підтвердження.

Пізніше в МВС підтвердили, що аварія сталася через те, що автоцистерна зіткнулася з маршрутним мікроавтобусом. Унаслідок ДТП 14 осіб загинуло, серед них 6-річна дитина. Одна жінка вижила, медики борються за її життя.

“Пошукові роботи тривають. Слідчі документують подію, зʼясовуватимуть обставини ДТП”, – йдеться в повідомленні МВС.

Нагадаємо, що у травні 2022 року в Рівненській області на трасі Київ-Чоп сталося зіткнення мікроавтобуса, пасажирського автобуса та бензовоза, внаслідок якого загинули 26 людей. Цю ДТП називають наймасштабнішою за десятиліття.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *