РФ масовано атакувала Україну ракетами: що відомо

Події

Зранку понеділка, 8 липня, армія агресорки Росії атакує Україну ракетами. Повітряну тривогу оголошено у всіх областях станом на 10:00. 

Про це повідомляють Повітряні сили та моніторингові канали. 

Спочатку низка областей “почервоніла” через загрозу балістики з півдня, а пізніше моніторингові канали попередили про запуск крилатих ракет з моря. Тривога поширилася на всю Україну. 

Близько 10:06 ПС повідомили, що було зафіксовано зліт МіГ- 31К. Окрім того, в повітрі перебувають російські  ТУ-22М3.

Повітряні сили попередили про швидкісні цілі та пуски ракет. Більшість з них мають курс на захід. Також інформують про “Калібри” у повітряному просторі та входження крилатих ракет з півночі. Згодом стало відомо ще й пропуски “Кинджалів”. 

Зауважимо, що звуки вибухів чули у Кривому Розі Дніпропетровської області та в Кропивницькому, а також на Київщині та в столиці. 

Як повідомлялося, в Україні оголошено масштабну повітряну тривогу. Моніторингові канали повідомили про зліт МІГів в РФ та запуск крилатих ракет “Калібр”.

Згодом в Києві пролунали потужні вибухи. Мер міста Віталій Кличко повідомив про роботу ППО. Влада просить людей перебувати в укриттях. Моніторинги інформують про ракети у напрямку столиці.

Окрім того, на Київщині було чути вибухи.Працюють сили ППО.

Читайте також: 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *