Щастя можна купити за гроші: 8 придбаних речей, які покращують якість нашого життя

Різне

Згідно із даними дослідження вчених та психологів, є речі, які роблять наше життя щасливим та якісним, тому їх обов’язково треба купувати. Розповідаємо, які закупи роблять наше життя радісним та яскравим.

Які закупи роблять людей щасливими: дослідження вчених

  • Враження та спогади. Путівка на море чи квитки на концерт – це дуже вдала інвестиція в те, щоб зробити своє життя щасливішим. Адже ті враження, які людина отримає від відпустки чи гарної музики, довго зберігатимуться в її пам'яті та робитимуть щасливою. Жодна нова річ або ґаджет не замінять таких приємних спогадів.
  • Навчання та саморозвиток. Книжки, курси, вебінари не лише допомагають нам отримувати нові знання чи навички, вони підвищують самооцінку та роблять життя більш якісним. Адже навички, здобуті у процесі навчання, зазвичай допомагають підвищити свій професіоналізм, що впливає на підвищення рівня доходу. А додаткові гроші напевно кожного роблять значно щасливішим.
  • Здоров'я можна купити за гроші. Робота з тренером у спортзалі, косметичні процедури та здорове харчування роблять людей щасливими та емоційно наповненими.
  • Час для себе. Замовлення їжі після важкого робочого дня робить в рази щасливішими, ніж стояння у плити. Так само можна скористатися послугами прибирання чи няні, аби вивільнити час для себе та відпочити. Виконання купи домашніх обов’язків ще нікого не робило щасливішим, а ось відпочинок та присвячення часу собі вмить покращить емоційний стан.
  • Домашній комфорт. Гарні речі для дому: меблі, картини, подушки, килимки тощо, роблять нашу оселю затишною та комфортною. Тому ці закупи також приносять щастя та задоволення.
  • Соціальні комунікації та зв'язки. Витрати на походи до ресторанів чи кафе з друзями та близькими посилюють емоційні зв'язки. Спільні обіди та вечері роблять нас щасливішими та наповненішими.
  • Творчість та хобі. Це одна з найважливіших речей, адже заняття улюбленою справою дає відчуття радості та купу нових емоцій. Лише у процесі творчої роботи над чимось ми можемо себе виразити у повній мірі, а це окриляє, додає сил та натхнення.
  • Особисті враження. Це можуть бути спа-процедури, виставки, футбол, пікнік з друзями тощо. Гарно проведений час – це найкраща інвестиція у своє щасливе, наповнене радістю життя.

Читайте також:

Нова трендова стрижка, яка набирає шаленої популярності у світі: зачіска для всіх типів волосся

Які знаки зодіаку розлучаються найчастіше: вони зовсім не тримаються за стосунки

Чому з добрих чоловіків виходять погані партнери для шлюбу: 5 причин

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *