Викрадення немовляти з пологового на Полтавщині: який запобіжний захід обрали зловмиснику

Події

У Полтаві суд визначив запобіжний захід для 25-річного мешканця Кременчуцького району, який викрав з пологового немовля.

Про це передає поліція Полтавської області.

Зловмисникові призначили 60 днів тримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 60 560 гривень.

Нагадаємо, що у Кременчуці Полтавської області 14 липня з одного з міських пологових будинків зникло 4-денне немовля.

Увечері 16 липня викрадену дитину виявили в будинку 25-річного мешканця Кременчуцького району. Новонароджену дівчинку повернули до перинатального центру для повного обстеження.

Фігуранту інкримінують частину 2 статті 146 (Викрадення малолітньої дитини) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Спочатку повідомлялося, що 25-річний викрадач – транссексуал. Свій вчинок він пояснив тим, що дуже хотів дитину, яку ніколи б не зміг народити, тому вдався до злочину.

Як з’ясував ТСН.ua, наразі правоохоронці, після того, як змогли розшукати зловмисника та повернути дитину матері, з’ясовують не тільки обставини викрадення, а й те, як йому вдалось здійснити такий зухвалий злочин вкрай швидко – протягом 5-10 хвилин

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео “ЦЕ ШОК! Транссексуал так хотів дитину, що ВИКРАВ новонароджене немовля просто з пологового!”

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *