РФ зменшила наступальні дії на одному з напрямків: що відомо

Війна

Російська окупаційна армія зменшила наступальні дії на Покровському напрямку. Втім, ця ділянка фронту на Донбасі залишається однією із найгарячіших.

Про це повідомив речник ОСУВ “Хортиця” Назар Волошин в ефірі телемарафону.

“Напрямок надалі залишається таким, яким і був – найгарячішим, однак ворог дещо зменшив свій наступальний акцент і потенціал. Сили оборони його призупиняють, дають адекватну відповідь. За минулу добу наші захисники відбили там 27 ворожих атак. Попередньої доби було 26 ворожих атак”, – розповів Волошин.

Окупанти штурмували в районах населених пунктів Воздвиженка, Новоселівка Перша, Новоолександрівка, Прогрес, Уманське та Яснобродівка. Зокрема, на Покровському напрямку фіксувалось майже до 50 штурмів на добу.

Разом з тим втрати окупантів на напрямку є чималими. Лише за минулу добу було знищено більше 200 терористів, кілька броньованих машин, артилерійські системи й не тільки.

Нагадаємо, українські Збройні сили відійшли з Урожайного Донецької області. Російські війська майже вщент розбили населений пункт. Також було зруйновано позиції українських військових.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *