Розслідування вбивства Фаріон: в Офісі генпрокурора повідомили останні новини

Події

У справі вбивства громадської діячки та народної депутатки Ірини Фаріон триває слідство. Відпрацьовують кілька версій. Зокрема,  умисне вбивство, пов'язане з професійною діяльністю та з активною громадянською позицією потерпілої. 

Про це повідомили в Офісі генерального прокурора.

Зазначається, що у справі проводяться першочергові допити свідків – “осіб, які були поруч з місцем події або яким можуть бути відомі будь-які обставини вчинення кримінального правопорушення”. Правоохоронці також проводять оперативно-розшукові заходи. Зокрема, подворові та побудинкові обходи.

Окрім того, фахівці встановлюють камери відеоспостереження та намагаються отримати відеозаписи з них, які можуть мати стосунок до справ:  на місці події, поруч із місцем, а також на шляхах підходу та відходу злочинця. Крім цього, також призначено ряд необхідних криміналістичних експертиз.

Нагадаємо, депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич повідомив, що у момент пострілу в Ірину Фаріон відеокамери не працювали. Адже у мікрорайоні не було світла. 

В Офісі генпрокурора повідомили нові деталі. Зокрема те, що поліція перекваліфікувала справу про замах на колишню депутатку – на “умисне вбивство”.

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *