Єфросиніна показала романтику з чоловіком-військовим і розповіла про неочікуване побачення у Львові

Гламур

Українська ведуча Маша Єфросиніна розповіла про неочікуване побачення з чоловіком-військовим Тимуром Хромаєвим.

Коханий знаменитості служить на фронті, тож подружжю вкрай рідко вдається побачитися. Утім, у Львові закоханим випала нагода провести час разом. Єфросиніна зустрілася з чоловіком з нагоди відкриття всіх відділень центру реабілітації та протезування для постраждалих від війни.

“У Львові ми з Тимуром з нагоди відкриття всіх відділень роботи центру реабілітації, протезування та реконструктивної хірургії для постраждалих від війни. Це одне з наших рідкісних побачень з чоловіком…”, – поділилася знаменитість.

У Львові подружжя також підловив фотограф та зробив чуттєвий кадр. На знімку Маша та Тимур романтично обіймалися. Як зазначила ведуча, вони не втрачають нагоди та намагаються радіти життю.

“Антон (фотограф – прим. ред.) підловив цей момент на зустрічі з друзями. Щаслива, що ми з Тимуром не втрачаємо вміння радіти”, – зазначила ведуча.

Нагадаємо, раніше Маша Єфросиніна пригадувала, як понад 10 років тому пережила серйозну кризу в шлюбі з чоловіком. Ведуча зізналась, чому тоді розірвала стосунки з коханим.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *