Аргентина зі скандалом програла Марокко в групі України на старті футбольного турніру Олімпіади-2024

Спорт

Збірні Аргентини програла Марокко в матчі першого туру групи B футбольного турніру Олімпіади-2024. Зустріч у Сент-Етьєні закінчилася з рахунком 1:2.

Марокканці вийшли вперед наприкінці першого тайму – на 45+2-й хвилині відзначився форвард “Аль-Айна” Суф'ян Рахімі.

Після перерви аргентинці пропустили вдруге – на 51-й хвилині Рахімі оформив дубль, реалізувавши пенальті.

На 68-й хвилині “альбіселесте” скоротили відставання в рахунку – гол забив нападник мадридського “Атлетіко” Джуліано Сімеоне, який вийшов на заміну.

А на останніх секундах компенсованого часу, якого до другого тайму додали аж 15 хвилин, підопічні Хав'єра Маскерано, здавалося, зуміли вирвати нічию. На 90+16-й хвилині забив півзахисник “Бока Хуніорс” Крістіан Медіна.

Після цього футболістів збірної Аргентини з трибун закидали петардами – вони вирушили до підтрибунного приміщення. Офіційні ресурси обох збірних повідомили про завершення гри, однак насправді матч було лише призупинено.

Під час перебування команд у підтрибунному приміщенні арбітри переглянули момент з останнім голом Аргентини за допомогою системи VAR та скасували взяття воріт, зафіксувавши офсайд. Через 2 години після “завершення” команди повернулися на поле, щоб дограти ще три хвилини. У підсумку була зафіксована перемога Марокко.

В іншому поєдинку першого туру групи B зустрінуться збірні Іраку та України. Дебютний матч “синьо-жовтих” на Олімпійських іграх відбудеться у середу, 24 липня, у Ліоні. Стартовий свисток пролунає о 20:00 за київським часом.

Текстова онлайн-трансляція матчу Ірак – Україна доступна на нашому сайті.

У другому турі Аргентина зіграє з Іраком, а Марокко протистоятиме Україні. Обидва матчі відбудуться 27 липня. До плейоф вийдуть дві найкращі команди кожного квартету.

Згідно з регламентом, у футбольному турнірі Олімпіади беруть участь гравці, які народилися після 1 січня 2001 року. Кожній команді було дозволено внести до заявки лише трьох виконавців, які старші цього віку.

Раніше стала відома заявка збірної України з футболу на Олімпіаду-2024.

Читайте також:

Олімпіада-2024: розклад змагань за участю українців

Ірак – Україна: де дивитися і ставки букмекерів на матч футбольного турніру Олімпіади-2024

Олімпіада-2024: хто та в яких видах спорту представить Україну

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *